Jäsenedut

Parturi-kampaamot

Jalkahoito

Koruliike

• Hyvinkään Laatukoru (Jussintori, Hämeenkatu 3 ja Kauppakeskus Willa) tarjoaa yhdistyksen jäsenille seuraavat alennukset tuotteiden suositushinnoista: Silván malliston timanttikorut -30 %, kultakorut ja -ketjut -25 %, hopeakorut ja -ketjut -25 %, kellot -10-20 %, Kalevala Korut -20 % ja pöytähopeat -30 %.

Kirjakauppa

• Suomalainen Kirjakauppa (Kauppakeskus Willa): -10 %

Elokuvateatteri

Hautauspalvelut

Omaishoitajaliiton yhteistyökumppanien myöntämät jäsenedut

Omaishoitajaliiton yhteistyökumppaneiden myöntämistä jäseneduista saa lisätietoa Omaishoitajaliiton verkkosivuilta tai klikkaamalla alla olevia linkkejä.

• EDIS myy kotihoidossa käytettäviä sairaanhoidon tuotteita, erilaisia terveystuotteita sekä ensiaputarvikkeita. EDIS tarjoaa 5 %:n alennuksen verkkokaupan kaikista tuotteista.
  • GreenStar Hotellit (Joensuu, Jyväskylä, Lahti, Oulu ja Vaasa) tarjoavat 13 % alennusta päivän edullisimmasta huonehinnasta.
  • Kylpylähotelli Kunnonpaikka Siilinjärvellä tarjoaa jäsenille 10 % alennusta päivän huonehinnasta.
  • Polku Hotelli Nuuksion kansallispuistossa tarjoaa jäsenille 20-50 %:n alennuksen yöpymisistä.
  • Synsam tarjoaa: 20 % alennusta Synsam Lifestyle -sopimuksen kuukausimaksusta, 30 % alennusta silmälaseista, 25 % alennusta aurinko- ja urheilulaseista ja 25 % alennusta piilolinsseistä. Alennus ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin eikä jäsenalennukset ole voimassa Synsam Recycling Outlet -liikkeissä.
  • Viking Line tarjoaa jäsenille reittimatkoja ja risteilyjä alennettuun hintaan.