OmaisOiva-toiminta

Omais-Oiva-kahvilapöllöt

OmaisOiva-toiminta on Omaishoitajaliitto ry:n ja paikallisyhdistysten yhteinen toimintamuoto, jonka avulla tuetaan omaishoitajien jaksamista tarjoamalla tietoa, ohjausta ja vertaistukea mahdollisimman lähellä kotia.

OmaisOiva-toimintaa toteuttaa eri puolilla maata yli 30 Omaishoitajaliiton paikallisyhdistystä (v. 2017). Lisätietoja valtakunnallisesta OmaisOiva-toiminnasta Omaishoitajaliiton sivuilta: https://omaishoitajat.fi/liiton-toiminta/liiton-toimintamuodot/omaisoiva-toiminta

 

OmaisOivan toimintamuodot:

OmaisOiva-kioskeissa ja kahviloissa  saat tietoa omaishoidosta ja erilaisista tuista ja palveluista. Voit myös vaihtaa kokemuksia toisten omaishoitajien kanssa ja kuulla Omaishoitajat ja Läheiset yhdistyksen toiminnasta. Toiminta on maksutonta, kaikille avointa ja siihen ei tarvitse ilmoittautua eikä sitoutua.

OmaisOiva-ryhmissä  voit jakaa ajatuksia ja tunteita toisten omaishoitajien kanssa. Ryhmät kokoontuvat säännöllisti lähellä omaishoitajia ja tarjoavat vertaistukea samanlaisessa elämätilanteessa oleville.

Omaishoitajien OVET-valmennuksesta  saat tietoja, taitoja ja tukea omaishoitajana toimimiseen. 16 tuntia kestävä valmennuskurssi avaa ovia omaishoitajuuteen, yhteiskunnan tarjoamiin palveluihin ja tukimuotoihin, hoivatyöhön ja avustamiseen sekä omaishoitajan jaksamiseen ja voimavarojen kartuttamiseen.

OivaHetki henkilökohtainen ohjaus ja neuvonta puhelimen, sähköpostin tai henkilökohtaisen tapaamisen merkeissä. Henkilökohtainen tapaaminen järjestyy joko OmaisOivan toimistolla tai asiakkaan kotona. Ota rohkeasti yhteyttä!

 

OmaisOiva-toiminta Hyvinkäällä:

OmaisOivassa työskentelee kaksi työntekijää:

Omaistoiminnan koordinaattori:

Minna Heikkilä, puh. 040 588 2320  mh.omaisoiva@gmail.com

Omaistoiminnan ohjaaja:

Päivi Koppelmäki puh. 044 238 6453  pk.omaisoiva@gmail.com

OmaisOivan toimisto sijaitsee Hyvinkäällä osoitteessa Kansankatu 10 B 28.
(Käynti on sisäpihan puolelta B-rapun vierestä)

Ilmoitamme toiminnastamme aamupostin yhdistyspalstalla, yhdistyksen facebookissa ja instagramissa sekä ajankohtaista-palstallamme http://www.hyvinkaanomaishoitajat.fi/ajankohtaista/