”Meillä olis asiaa! Opas lapselle ja nuorelle, joka auttaa läheistään (Omaishoitajaliiton Jangsterit-hankkeen julkaisu)

Omaishoitajaliiton vuonna 2016 käynnistyneen Jangsterit – nuoret hoivaajat meillä ja muualla -hankkeen  tavoitteena on kansainvälisten kokemusten ja yhteistyön pohjalta tunnistaa ja tavoittaa perheessään hoivatilanteessa olevia alle 18-vuotiaita Suomessa, tehdä alustava selvitys heidän tarpeistaan ja aloittaa tukitoiminnan kehittäminen.

Hankkeessa on valmistunut 10–15-vuotiaille suunnattu sarjakuvavihkonen Meillä olis asiaa! Opas lapselle ja nuorelle, joka auttaa läheistään. Opas kertoo pienten sarjakuvatarinoiden avulla, millaisia tilanteita ja tunteita nuori hoivaaja saattaa arjessaan kohdata ja antaa myös vinkkejä, mistä löytää asiasta lisää tietoa.

Oppaaseen pääset tutustumaan tämän linkin kautta https://omaishoitajat.fi/wp-content/uploads/2022/02/jangsterit_opas_meillaolisasiaa_aukeamat.pdf

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *