Webinaari 26.3: Vanhemmuus erityislapsiperheen arjessa – kiireestä läsnäoloon ja rauhallisempaan arkeen

Vanhemmuus erityislapsiperheen arjessa – kiireestä läsnäoloon ja rauhallisempaan arkeen -verkkoluento järjestetään lauantaina 26.3 klo 13-15. Se on suunnattu erityislasten huoltajille ja kaikille asiasta kiinnostuneille.

Verkkoluennolla on puhumassa Sannis Nybergh, joka on erityisluokanopettaja, nepsyvalmentaja sekä lasten ja nuorten tunne- ja tietoisuustaito-ohjaaja. Kuulemme myös OKA-omaishoidon kokemusasiantuntija Maaritin tarinan.

Ilmoittautuminen luennolle keskiviikkoon 23.3. mennessä tämän linkin kautta https://bit.ly/kiireestä tai OmaisOiva-koordinaattori Minna Mäenpää puh. 040 189 2121 / minna.maenpaa@hiidenomaishoitajat.fi

Edellisellä verkkoluennolla oli mukana yli 100 osallistujaa ja palautteista poimittuna: ”Sain luennolta vertaistukea ja uusia ajatuksia sekä paljon ajateltavaa, vahva suositus.

Huom! Luennosta ei tule erillistä tallennetta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *