Huhtikuun teema: Syty liikkumaan!

Innostu liikkumaan huhtikuussa ja roihuta liikkumisen paloa ympäri vuoden!

Liikunta ja liikkuminen on yksi tärkeimmistä keinoista pitää huolta omasta jaksamisesta ja hyvinvoinnista.

Varsinkin omaisestaan huolehtivilla on tutkimusten mukaan paljon fyysisiä vaivoja, jotka johtuvat muun muassa hoivaa tarvitsevan läheisen jatkuvista nostoista ja siirtelyistä, huonoista työasennoista, fyysisesti raskaista tehtävistä, liikunnan puutteesta ja uupumuksen ja stressin aiheuttamista fyysisistä oireista.

Omaishoitajaliitto ja sen jäsenyhdistykset kannustavatkin kaikkia omaisestaan
huolehtivia liikkumaan oman hyvinvointinsa parhaaksi sekä hakemaan liikkeellelähdön ja liikkumisen tueksi sytykkeitä teemakuukauden tapahtumista. Vähäiselläkin liikkumisen lisäämisellä saadaan terveyttä edistäviä vaikutuksia niin keholle kuin mielelle.

Alta löydät tietoa huhtikuun teemakuukauden tarjonnasta. Voit kokeilla vaikkapa hauskaa etäjumppaa näyttelijä, koomikko Minna Kivelän ohjaamana, tehdä liikuntahaastekortin liikuntalajeja perheesi kanssa tai osallistua omaishoitajien paikallisiin liikuntaryhmiin ja -tapahtumiin.

Hauskaakin hauskempi hyvinvointijumppa omaishoitajille!

Minna Kivelän ohjaama etäjumppa saa jäykimmätkin nivelet liikkumaan ja tekee hyvää niin keholle kuin mielelle 6.4. klo 14.

Osallistu jumppaan tietokoneesi tai mobiililaitteesi välityksellä. Linkki lähetykseen julkaistaan 6.4.2022 Omaishoitajaliiton sivulla: https://omaishoitajat.fi/syty-liikkumaan/

Tartu liikuntahaasteeseen ja osallistu arvontaan

Lataa itsellesi liikuntakortti (pdf) tai kysy korttia lähimmästä omaishoitoyhdistyksestä.

Tee ainakin viisi kortin liikuntahaasteista huhtikuun aikana ja osallistu arvontaan! Liikuntahaasteeseen osallistuneiden kesken arvotaan laadukas reppu esimerkiksi luontoretkiä varten.

Voit osallistua arvontaan 1.4.–13.5. joko alla olevan lomakkeen kautta tai lähettämällä kortin tai kirjeen osoitteeseen Omaishoitajaliitto ry, Arvonta, Hämeentie 105 A 18, 00550 Helsinki. Ilmoita arvontaa varten nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi. Huom! Linkki sähköiseen arvontalomakkeeseen avautuu 1.4.

Arvonnan järjestää Omaishoitajaliitto

Kaikkien 1.4.–13.5.2022 liikuntahaasteeseen osallistuneiden ja yhteystietonsa ilmoittaneiden kesken arvotaan yksi ”Fjällräven Abisko Hike 35” -reppu.

Arvontaan voi osallistua vain kerran. Omaishoitajaliiton työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.

Arvonta suoritetaan 20.5.2022, ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Mikäli palkinnon voittajaa ei tavoiteta kymmenen päivän kuluessa arvonnasta, palkinto voidaan arpoa uudelleen. Palkinto lähetetään Suomeen.

Yhteystietoja käytetään vain arvonnassa voittaneen tavoittamista ja palkinnon lähettämistä varten.

Tietosuojaseloste: www.omaishoitajat.fi/rekisteriselosteet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *