Valtakunnallinen omaishoitajien viikko 21.-28.11.

Valtakunnallinen omaishoitajien viikko on vuosittainen teemaviikko, jolloin Omaishoitajaliitto ja omaishoitajayhdistykset nostavat esiin omaishoitoasioita. Vuonna 2021 teemaviikkoa vietetään 21.–28.11.  Tänä vuonna teemana on työikäisten, läheisestään huolehtivien ihmisten asema ja jaksamisen turvaaminen.

Viikon tapahtumia:

  • Omaishoitajien voimalaulujen toivekonsertit maanantaina 22.11. Radio Pookissa. katso taajuudet ja nettiradiossa: livetaajuus.fi
  • Verkkoluento: Omat voimavarat ja sisäinen myötätunto elämän moniajotilanteissa tiistaina 23.11. klo 17.30-19.30. Alustajina Omaishoitajaliiton työntekijät Matti Mäkelä ja Johanna Sottinen.  Kaikille avoin ja maksuton luentotilaisuus järjestetään Teams-ohjelmalla, jonka äärelle pääsee helposti sähköpostitse lähetettävän osallistumislinkin kautta. Ilmoittautumiset tämän linkin kautta http://bit.ly/voimavaraluento
  • Ensitietopäivä omaishoidosta keskiviikkona 24.11. klo 12-14 Hyvinkään pääkirjaston Anton-salissa (Torikatu 5).  Tilaisuus on tarkoitettu aloitteleville omaishoitajille ja mukana Keusoten omaishoidon sosiaaliohjaaja ja fysioterapeutti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *