Avoimet ovet Virekoti Martinlähteessä

Virekoti Martinlähteessä Avoimet ovet tiistaina 22.11. klo 13-17!

Käykääpä tutustumassa! Myös tilapäispaikkoja omaishoitajien vapaiden ajaksi.

Martinlähteentie 13,05810 HYVINKÄÄ

”Rauhallisella pientaloalueella Hyvinkällä Martin kaupunginosassa sijaitsevassa Vire Koti Martinlähteessä saat viihtyisän asunnon ja yksilöllistä hoivaa vakituiseen ja tilapäiseen tarpeeseen.

Vire Koti Martinlähde on valoisa ja esteetön hoivakoti, jossa asukkaat asuvat omissa huoneissaan. Meillä liikutaan, luetaan lehtiä, keskustellaan uutisista, lauletaan, kuunnellaan musiikkia, leivotaan, katsellaan valokuvia, muistellaan, ulkoillaan ja käydään retkillä. Kodissa on kolme vehreää ja aurinkoista pihaa sekä katettua terassia, jossa asukkaat voivat nauttia oleskelusta ja ulkoilusta.
Turvallisessa Vire Kodissa asiakkaista huolehtii lämminhenkinen ja asiantunteva henkilökunta, joka on paikalla ympäri vuorokauden. Hoivatyömme perustana on ihmisarvoa sekä elämän merkityksellisyyttä ja ainutlaatuisuutta korostava hoiva-ajattelu.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *