Apuvälinelainauspalvelu

Lainaamme yhdistyksen jäsenille maksutta lyhyeen kokeiluun erilaisia apuvälineitä. Yhdistyksen työntekijällä on mahdollisuus tulla kotiin opastamaan apuvälineen käytössä. Rahoitus apuvälinepalveluun on saatu Eero Eskola rahastosta Hyvinkään kaupungilta. Kokeilujakson pituus on 3 kk. Kokeilu on maksuton.

 

Mattohälytin hakulaitteella

Hälytysjärjestelmä, joka sisältää hälyttimen, hakulaitteen ja painealustan. Painealusta sijoitetaan mielellään maton alle ja kun sen päälle astutaan, tulee siitä hälytys hakulaitteeseen. Ulko-oven eteen asennettuna ehkäisee sen, ettei ulko-ovesta pääse poistumaan omaisen tietämättä.

Hälyttävä lääkeannostelija

Hälyttävä lääkeannostelija muistuttaa käyttäjää hälytyksen ja vilkkuvan valon avulla lääkkeidenottoajasta. Oikea lääkeannos saadaan oikeaan aikaan, kun muut lääkeannokset pysyvät laitteessa lukittuna.

Ikkuna- ja ovihälytin kotikäyttöön

Hälytin voidaan asentaa mihin tahansa oveen tai ikkunaan ilman johtoja. Kun ovi tai ikkuna avataan, hälytinyksikkö tuottaa äänekkään hälytyksen. Laite voi olla hyödyllinen esimerkiksi vaelteluun tai karkailuun taipuvaisten henkilöiden valvontaan.

Liiketunnistin hakulaitteella

Liiletunnistin havaitsee liikkeen 80 metrin säteellä ja ilmoittaa siitä hakulaitteen värinänä tai äänellisenä hälytyksenä. Hälytys tapahtuu hakulaitteessa, jota omaisen on tarkoitus pitää lähettyvillään. Lite soveltuu hyvin esim. vaelteluun taipuvaisten muistisairaiden seurantaan.

GPS-paikannin

Helppokäyttöinen ja turvallinen ratkaisu henkilön seurantaan ja paikantamiseen. GPS-paikannin sopii hyvin muun muassa muistisairaalle. Voit seurata GPS:n haltijaa reaaliajassa kartalta.