Omaishoitajan polku muutostilanteessa -opas julkaistu (Oulun seudun omaishoitajien julkaisema)

Oulun seudun omaishoitajat ovat julkaisseet Omaishoitajan polku muutostilanteessa -oppaan.

Oppaasta kerrotaan seuraavaa: ”Omaishoitaja on monien kysymysten äärellä pohtiessaan hoidettavan läheisen siirtymistä kodin ulkopuoliseen pitkäaikaishoitoon. Muuttuvassa tilanteessa on otettava selvää monista uusista asioista. Samalla pitäisi tehdä omaishoitajan ja hoidettavan elämään vaikuttavia isoja päätöksiä. Oppaaseen on koottu tietoa ja omaisten kokemuksia, jotka voivat olla tukena muutoksessa. Opas on suunnattu ensisijaisesti iäkkään hoidettavan omaishoitajalle.”

Linkki oppaaseen: https://www.osol.fi/wp-content/uploads/2021/11/Omaishoitajan-polku.pdf

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *