Hoivakotien omaisyhteistyö koronapandemian aikana – Vastaa kyselyyn 22.11. mennessä

Keräämme Keusoten hoivakotien asukkaiden lähiomaisilta kokemuksia ja näkemyksiä omaisen ja hoivakodin välisestä yhteistyöstä koronapandemian aikana.

Voit vaikuttaa omaisyhteistyön kehittämiseen vastaamalla kyselyymme 22.11.2020 mennessä. Kysely on suunnattu ikääntyneiden laitoshoitoa ja tehostettua palveluasumista tarjoavien hoivakotien asukkaiden omaisille.

Tavoitteena hoivakodin asukkaan ja omaisen elämänlaadun ja hyvinvoinnin tukeminen

Koronapandemian vuoksi hoivakodeissa on kokeiltu ja otettu käyttöön uusia omaisyhteistyön muotoja. Pyrimme kyselytutkimuksen avulla löytämään hyviä toimintatapoja, jotka tukevat hoivakodin asukkaan ja omaisen elämänlaatua ja sosiaalista hyvinvointia pandemian aikana. Tavoitteenamme on kehittää omaisyhteistyön toimintatapoja.

Kenelle kysely on suunnattu?

Pyydämme sinua vastaamaan kyselyyn, jos läheisesi asuu jossain näistä hoivakodeista:

  • Mäntsälä: Kotokartano
  • Nurmijärvi: Nurmilintu ja pitkäaikaisosasto
  • Hyvinkää: Kaunisto, Ylähovi ja Kultakehrä
  • Pornainen: Aurinkomäki ja Pellavakoti
  • Tuusula: Riihikoti
  • Järvenpää: Jampankaaren Vaahterakoti, Pihlavistokoti ja Lehmustokoti

Kaikki kysymykset ovat avoimia kysymyksiä, joihin voit vastata omin sanoin. Suosittelemme varaamaan aikaa kyselyyn vastaamiseen vähintään 15 minuuttia. Kaikki vastaukset tallentuvat palveluun nimettöminä. Kyselyyn vastaaminen on vapaaehtoista.

Kyselytutkimus liittyy Anu Kärkkäisen ja Suvi Rantasen Sosiaali- ja terveysalan johtamisen ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon opinnäytetyöhön, joka toteutetaan yhteistyössä Sosiaalitaidon kanssa. Sosiaalitaito on sosiaalialan osaamiskeskus ja sen toimialueena on Länsi- ja Keski-Uusimaa. Keusote on myöntänyt luvan tutkimuksen tekemiselle.

Vastauksistanne ja yhteistyöstä kiittäen,
Anu Kärkkäinen, sh, opinnäytetyön tekijä, anu.karkkainen@student.laurea.fi
Suvi Rantanen, sh, opinnäytetyön tekijä, suvi.rantanen@student.laurea.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *