Kyselyt Keusoten alueen omaishoitajille

Hyvä Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymän (Keusoten) alueella asuva omaishoitaja!

Kyselyt Keusoten alueen omaishoitajille (erityislasten vanhemmille ja muille omaistaan hoitaville) – Vaikuta ja vastaa kyselyyn 16.8.2020 mennessä!

Vastauksesi on hyvin arvokas. Kyselyyn vastataan nimettömänä ja tulokset esitellään siten, ettei niistä voi päätellä yksittäisen vastaajan vastauksia. HUOM! Kaksi eri kyselyä, toinen erityistä tukea tarvitsevien lasten vanhemmille ja toinen kaikille muille omaistaan tai läheistään hoitaville, linkit kyselyihin alempana.

Kyselyiden tavoitteena on saattaa Keusoten alueella asuvien omaishoitajien tarpeet, toiveet ja odotukset palveluiden kehittämisen keskeiseksi pohjaksi. Vastaavatko palvelut tarpeisiinne? Millaiseksi koet perheesi arjen sujuvuuden? Miten ja millaiset palvelut voisivat lisätä elämänne laatua? Miten olet kokenut poikkeuksellisen korona-ajan? Toivomme vastauksia myös omaistaan tai läheistään hoitavilta, joilla ei ole omaishoidon sopimusta.

Tuloksia hyödynnetään Keusoten palvelujen ja omaishoitoyhdistysten toiminnan kehittämisessä. Kyselyiden tulokset julkaistaan omaishoitoyhdistysten verkkosivuilla www.hyvinkaanomaishoitajat.fi ja www.keskiuudenmaanomaishoitajat.fi. Lisäksi erityislasten vanhemmille suunnatun kyselyn tulokset julkaistaan myös Minua kuullaan-hankkeen verkkosivuilla www.minuakuullaan.fi

Kyselyt järjestävät Omaishoitajaliitto ry, Keski-Uudenmaan Omaishoitajat ja Läheiset ry, Hyvinkään Omaishoitajat ry ja Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä (Keusote). Lisäksi erityislasten vanhempien kyselyn järjestämisessä on mukana myös Minua kuullaan-hanke.

Lisätietoja erityislasten vanhempien kyselystä antavat mielellään Miina Weckroth (miina.weckroth(at)jaatinen.info) ja Anu Lönnqvist, (anu.lonnqvist(at)vamlas.fi) Minua kuullaan -hankkeesta ja Minna Heikkilä, mh.omaisoiva(at)gmail.com Hyvinkään Omaishoitajat ry:stä.

Lisätietoja Keusoten alueen omaishoitajien kyselystä (muut kuin erityislasten vanhemmat) antavat mielellään Minna Heikkilä, mh.omaisoiva(at)gmail.com Hyvinkään Omaishoitajat ry:stä ja Heidi Puumalainen, heidi.puumalainen(at)omaisoiva.net Keski-Uudenmaan Omaishoitajat ja Läheiset ry:stä.

KEUSOTEN ALUEELLA ASUVA ERITYISTÄ TUKEA TARVITSEVAN LAPSEN TAI NUOREN VANHEMPI

vastaa kyselyyn tästä linkistä: https://webropol.com/s/keusote-erityislastenvanhemmille

KEUSOTEN ALUEELLA ASUVA OMAISTAAN TAI LÄHEISTÄÄN HOITAVA (muut kuin erityistä tukea tarvitsevan lapsen vanhemmat)

vastaa kyselyyn tästä linkistä: https://webropol.com/s/keusote-omaishoitajille

Kiitos jo etukäteen vastauksestasi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *