Päiväristeily Tallinnaan omaishoitajille (Huomio uusi päivämäärä 11.9.)

Risteilyn aikatauluun on valitettavasti tullut muutos, johtuen suuresta kysynnästä. Eli risteily järjestetäänkin 11.9. klo 11.30! Jos olet jo ilmoittautunut ja koet, että uusi päivämäärä ei sovi aikatauluusi, otattehan yhteyttä.

Omaishoitajat ja läheiset -liitto ry järjestää Orion Oyj:n tuella omaishoitajille päiväristeilyn Tallinnaan maanantaina  11. syyskuuta. Risteily on tarkoitettu vain omaishoitajille ja mukaan mahtuu 90 osallistujaa.

Viking XPRS lähtee Helsingistä, Katajanokan terminaalista (Katajanokanlaituri 8, 00160 Helsinki ) maanantaina 11.9. klo 11.30 ja paluu Helsinkiin on samana iltana klo 20.30.

Matkan ohjelmassa mm. ajankohtaisia asioita, hyvää ruokaa (menomatkalla salaattibuffet ja paluumatkalla buffetpäivällinen) ja mukavaa yhdessä oloa sekä halukkaille kiertoajelu Tallinnassa tai  vaihtoehtoisesti omaa aikaa Tallinnassa. Kiertoajelulle sitova ilmoittautuminen risteilyilmoittautumisen yhteydessä.

Mukana risteilyllä on myös Omaishoitajat ja läheiset -liiton lomaohjaajia ja henkilökuntaa.

Matkakustannukset satamaan ja muut mahdolliset kulut osallistuja maksaa itse.

Ilmoittautumiset numeroon 044 2315 385

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *